Întrebări? Sună-mă: 0758.164.953
Calea către o prezență online de top!
Drumul spre succes e întotdeauna în construcţie.Richard Friedman
Succesul este abilitatea de a trece de la un eşec la altul fără pierdere de entuziasm.Winston Churchill
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă îţi place ce faci, atunci vei avea succes.Albert Schweitzer
Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.Robert Collier
Succesul este realizarea progresivă a unui scop predeterminat.John C. Maxwell
Succesul înseamnă să devii ceea ce îţi doreşti.Wallace D. Wattles
Încearcă nu să fii un om de succes, ci un om de valoare.Albert Einstein
Succesul înseamnă a continua când ceilalţi renunţă.Alvin Sprecht

Recenzii și testimoniale

Daniel Toma - Web Developer - Bucuresti07 Ianuarie 2016  

O resursă fantastică
Daniel TomaCartea este mai mult decât un ghid. Este rezultatul unei experienţei acumulate în timp şi reprezintă o resursă fantastică la care te poţi întoarce oricând pentru a-ţi aminti anumite aspecte. Informaţia prezentată aici rămâne valabilă peste ani iar conceptele propuse, dacă sunt respectate, reprezintă calea prin care îţi poţi construi o afacere de orice tip cu o prezentă online puternică şi pe care o vei putea creşte împreună cu tine. Nu există limite decât cele pe care ni le impunem singuri. Această carte răspunde celor mai multe din întrebările legate de prezenţa online şi o recomand cu încredere tuturor celor interesaţi de acest subiect!

Daniel Zarnescu - Antreprenor, Autor, Business coach - Bucuresti13 Iulie 2015  

Nu se adreseaza programatorilor sau designerilor
Daniel ZarnescuAtentie! - 10 pasi pentru Succesul Online nu se adreseaza programatorilor sau designerilor, ci freelancerilor si antreprenorilor care vor sa faca trecerea spre promovarea online a produselor si serviciilor lor.
Imbinand elementele de mentalitate, pasi practici la care sa fii atent cand iti deschizi un site, metode de promovare si trucuri de marketing, cartea este un ghid foarte practic cu care sa incepi demersul tau si sa stii ca nu faci pasi gresiti inspre piata de milioane de potentiali clienti care te asteapta in online-ul romanesc.

Liviu Pasat - autor, trainer, speaker - Bucuresti02 Iunie 2015  

Informatii foarte bine structurate
Liviu PasatDaca iti doresti sa intelegi cum sa iti abordezi prezenta online a afacerii tale, \"10 pasi catre succesul online\" e un ghid plin de informatii foarte bine structurate care te va ajuta sa faci asta simplu si eficient. Sorin porneste de la notiuni de baza pe care apoi le dezvolta treptat si vei primi din carte, pe langa o imagine de ansamblu si strategii concrete de pus in practica. Foloseste-o cu incredere!

Mihaela Buica - administrator - Bucuresti25 Mai 2015  

Nu o poti lasa din mana
Mihaela BuicaO carte foarte bine scrisa, interesanta, pe care nu o poti lasa din mana, o carte pe intelesul nostru, al marii majoritati care avem alte profesii, fara legatura cu domeniul web. Aparent “fara legatura”, pentru ca de fapt, marea majoritate a business-urilor se desfasoara in mediul online. Cu mici exceptii, daca nu esti pe net, practic, nu existi. Orice afacere, cat de mica ar fi, chiar daca este la inceput, trebuie sa fie reprezentata de o pagina web de prezentare. Este cartea de vizita a societatii respective, asa cum spunea Sorin. Tocmai de aceea ne bucuram ca a aparut o astfel de carte, felicitari autorului pentru munca depusa, ii multumim pentru tot ce ne-a invatat, asteptam alte si alte carti. Sunt convinsa ca vor mai veni si alte carti, Sorin este o persoana talentata, cu simtul umorului, care practic “ne impinge de la spate” sa facem lucruri frumoase si utile pentru noi.
“Când pui pasiune în ceea ce faci, inevitabil apar rezultate remarcabile. Este doar o problemă de când, nu dacă”, am citat din cartea 10 Pasi catre Succesul Online un fragment care spune practic totul…

Gheorghe David - X64 hardware support engineer - Bucuresti08 Mai 2015  

Un ghid de nelipsit pentru orice anteprenor
Gheorghe DavidUn website este o carte de vizita. Este cel mai important element in promovarea unui business si cea mai eficienta metoda de marketing.
Am remarcat in cartea 10 pasi catre succesul online atat experienta si profesionalismul autorului, cat si seriozitatea deosebita cu care a tratat fiecare subiect - aducand idei si concepte apartinand jargonului programarii web aproape de intelegerea fiecaruia dintre noi. Am avut ocazia sa citesc aceasta lucrare pe cand era la stadiul de manuscris bun de tipar. Ma gandesc acum la faptul ca, daca as fi citit aceasta carte cand eram inca in facultate, acum poate as fi avut compania mea de web design.

* câmpurile sunt obligatorii
Numele și prenumele tău: *
Adresa de e-mail: *
Funcție: *
Orașul unde locuiești: *
Profil LinkedIn:
?
Facebook:
?
Subiect: *
Mesajul tău: *
 
 

Pentru tine

Cartea 10 Pași Către Succesul Online
Cartea 10 Pași Către Succesul OnlineÎți dorești website-uri productive care livrează rezultate? Atunci ai nevoie de această carte.
150 LEIvezi detalii
Ghid optimizare seo onpage
Ghid optimizare seo onpageTot ce ai de făcut ACUM pentru a obține prima pagină google pentru un număr nelimitat de cuvinte cheie! Vrei să afli cum poți să îmbânzești motoarele de căutare?
700 LEIvezi detalii

 
Smart Web Impact: Servicii Web Profesionale
Fundaţia FARA: O familie pentru cei fără
Picon Trainig Center: Cursuri Acreditate

Devino Partenerul Nostru:
0758.164.953
Copyright © 2019 - toate drepturile rezervate
Coperta carte 10 Pași Către Succesul Online: Ghidul unui website productiv
Coperta cartii 10 Pași Către Succesul Online: Ghidul unui website productiv
Coperta carte 10 Pași Către Succesul Online: Ghidul unui website productiv
Coperta cartii 10 Pași Către Succesul Online: Ghidul unui website productiv
ISBN: 978-973-0-18105-0 (versiunea tipărită)    978-973-0-18102-9 (versiunea descărcabilă)